MAANANTAI 23.1.
Pyttipannua Bellmannin tapaan (L, G)
Smetanabroileria (L, G)
Silakkapihvejä ja tillikastiketta (L)
Riistakeittoa (L, G)
TIISTAI 24.1.
Lihapyöryköitä kerma-pippurikastikkeessa (L, G)
Kalkkunaa cordon bleu
Kasvis-nachovuokaa (L, G)
Keittiömestarin tomaattikeittoa (L, G)
KESKIVIIKKO 25.1.
Kermaista possupataa (L, G)
Makaronilaatikkoa (L)
Makkarapihvejä (L, G)
Kanakeittoa (L, G)
TORSTAI 26.1.
Härkäruukkua (L, G)
Voissa paistettuja muikkuja (L)
Jauhelihaperunavuokaa (L, G)
Koskenlaskijan porkkanasosekeittoa (L, G)
PERJANTAI 27.1.
Porsaan ulkofileetä rosepippurikastikkeessa (L, G)
Jauhelihakastiketta (L, G)
Pizzabuffet (L)
Sienikeittoa (L, G)
LAUANTAI 28.1. Jälkiruoaksi: Kinuskirahkaa (L, G)
Wieninleikkeitä (L)
Hapanimeläkanaa (L, G)
Meetvurstikiusausta (L, G)
Parsakaalisosekeittoa (L, G)
SUNNUNTAI 29.1. Jälkiruoaksi: Vaniljaista sitruunavaahtoa (L, G)
Hawaijinpihvejä (L, G)
Paahdettua kanaa ja säräjuureksia (L, G)
Janssoninkiusausta (L, G)
Palsternakkasosekeittoa (L, G)