MAANANTAI 29.5.
Pyttipannua Bellmannin tapaan (L, G)
Smetanabroileria (L, G)
Silakkapihvejä ja tillikastiketta (L)
Parsakeittoa (L,G)
TIISTAI 30.5.
Lihapyöryköitä kerma-pippurikastikkeessa (L, G)
Kalkkunaa cordon bleu
Kasvis-nachovuokaa (L, G)
Riistakeittoa (L,G)
KESKIVIIKKO 31.5.
Härkäruukkua (L,G)
Jauhelihakastiketta (L, G)
Pizzabuffet (L)
Nakkikeittoa (L, G)
TORSTAI 1.6.
Pippuripossua (L, G)
Voissa paistettuja muikkuja (L)
Jauhelihaperunavuokaa (L, G)
Koskenlaskijan porkkanasosekeittoa (L, G)
PERJANTAI 2.6.
Härkää bulgogi (L)
Hot wingsejä (L,G)
Makkarapihvejä (L, G)
Kanakeittoa (L, G)
LAUANTAI 3.6.
Wieninleikkeitä (L)
Hapanimeläkanaa (L, G)
Meetvurstikiusausta (L, G)
Parsakaalisosekeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Suklaamoussea (L, G)
SUNNUNTAI 4.6.
Hawaijinpihvejä (L, G)
Paahdettua kanaa ja säräjuureksia (L, G)
Janssoninkiusausta (L, G)
Palsternakkasosekeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Vaniljaista sitruunavaahtoa (L, G)