MAANANTAI 27.3.
Porsaanleikkeitä choronkastikkeessa (L)
Hunajakanaa (L, G)
Kermaista katkarapupastavuokaa (L)
Riistakeittoa (L, G)
TIISTAI 28.3.
Mättöbuffet!
Hot wingsejä (L,G), lihapyöryköitä (L,G), kananuggetteja (L),
sipulirenkaita (L), nakkeja (L,G), kebabbia (L,G) ja ranskalaisia (L,G)
Keittiömestarin tomaattikeittoa (L, G)
KESKIVIIKKO 29.3.
Härkäpataa (L, G)
Täytettyjä kalarullia ja tilli-kermaviilikastiketta (L)
Pasta carbonaraa (L)
Kana-kookoskeittoa (L, G)
TORSTAI 30.3.
Paholaisen possua (L, G)
Uunikalaa smetana-tillikastikkeessa (L,G)
Kappelin kanapastavuokaa (L)
Koskenlaskijan porkkanasosekeittoa (L, G)
PERJANTAI 31.3.
Keittiömestarin lihamureketta ruskeakastikkeessa (L)
Jauhemaksapihvejä ja puolukkahilloa (L, G)
Kinkkukiusausta (L, G)
Sienikeittoa (L, G)
LAUANTAI 1.4.
Sipulipihvejä (L, G)
Kanaa Napolin tapaan (L, G)
Janssoninkiusausta (L, G)
Parsakaalisosekeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Suklaa-banaanivaahtoa (L, G)
SUNNUNTAI 2.4.
Hawaijinleikkeitä (L)
Kanan sisäfileetä hedelmäisessä currykastikkeessa (L, G)
Meetvurstikiusausta (L, G)
Palsternakkasosekeittoa (L, G)