MAANANTAI 2.10.
Jauhelihapekonipihvejä (L,G)
Broilerin koipireisiä ja dippiä (L, G)
Lohipastaa (L)
Palsternakkasosekeittoa (L, G)
TIISTAI 3.10.
Lihapyöryköitä kerma-pippurikastikkeessa (L, G)
Possua cordon bleu
Kasvis-nachovuokaa (L, G)
Kaalikeittoa (L, G)
KESKIVIIKKO 4.10.
Härkäruukkua (L,G)
Lihamakaronilaatikkoa (L)
Grillimakkaroita ja ranskalaisia (L,G)
Kana-kookoskeittoa (L, G)
TORSTAI 5.10.
Pippuripossua (L, G)
Jauhelihakastiketta (L, G)
Rapeita lounasleipiä (L)
Bataattisosekeittoa (L, G)
PERJANTAI 6.10.
Härkää bulgogi (L)
Uunikalaa tilli-hollandaisekastikkeessa (L,G)
Kinkkukiusausta (L,G)
Sienikeittoa (L, G)
LAUANTAI 7.10.
Wieninleikkeitä (L)
Hapanimeläkanaa (L, G)
Meetvurstikiusausta (L, G)
Kermaista kalakeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Marjakiisseliä (L, G)
SUNNUNTAI 8.10.
Hawaijinpihvejä (L, G)
Paahdettua kanaa ja säräjuureksia (L, G)
Pasta carbonaraa (L)
Riistakeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Vaniljaista sitruunavaahtoa (L, G)