MAANANTAI 22.4.
Koskenlaskijan jauhelihapihvejä (L, G)
Aurakanaa (L, G)
Pyttipannua talon tapaan (L, G)
Bataattisosekeittoa (L, G)
TIISTAI 23.4.
Karjalanpaistia (L, G)
Voikanaa (L, G)
Kasvislasagnettea (L)
Kermaista lohikeittoa (L, G)
KESKIVIIKKO 24.4.
Kasslerpihvejä kermakastikkeessa (L, G)
Kanaviillokkia (L, G)
Makkarakastiketta (L, G)
Pinaattikeittoa (L, G)
TORSTAI 25.4.
Lihapyöryköitä ruskeassa kastikkeessa (L, G)
Valkosipulikanaa (L, G)
Maalaismunakasta (L, G)
Hernekeittoa (L, G)
Jälkiruoaksi: Pannukakkua (L)
PERJANTAI 26.4.
Porsaan ulkofileetä sienikastikkeella (L, G)
Jauheliha-nachovuokaa (L, G)
Juustoista uunikalaa (L, G)
Paprikasosekeittoa (L, G)